Social

Două luni de dezbatere publică în comuna Crasna

Locuitorii din comuna gorjeană Crasna participă, începând de astăzi, timp de două luni, la întâlniri cu reprezentanții Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară, pentru a discuta pe marginea măsurătorilor care s-au făcut în vederea cadastrării localității. 

Începând de azi, timp de 60 de zile, cetățenii din Crasna pot verifica dacă măsurătorile făcute în cadrul programului de cadastrare sunt corecte.

Autoritățile locale din comuna Crasna fac un apel la cetățeni să participe în număr cât mai mare la aceste întâlniri cu reprezentanții OCPI, pentru a se clarifica proprietățile.

”Au fost finalizate măsurătorile și de azi au început confruntările cu cetățenii. Reprezentanții OCPI vin la primărie și le prezintă localnicilor cum s-au delimitat proprietățile, cum s-au făcut măsurătorile. Cetățenii care sunt nemulțumiți pot depune contestații. Acum au ocazia să repare eventuale greșeli sau probleme. De aceea, noi așteptăm toți cetățenii să vină la aceste întâlniri”, a declarat Gheorghe Sanda, viceprimarul comunei Crasna.

Dacă totul este în regulă, li se dau proprietățile în posesie pentru trei ani și apoi se emit titlurile de proprietate.

Comuna Crasna este singura din județul Gorj care a beneficiat de o finanțare europeană, 1,5 milioane de euro, pentru cadastrarea întregii localități. 

Vizualizări: 2,410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: