Eveniment

Două femei au îmbătat și jefuit un bărbat

Două femei au îmbătat un bărbat, după care l-au jefuit. Polițiștii au fost sesizați luni de către un bărbat cu privire la faptul că, în jurul orei 13:00, în timp ce se afla împreună cu două femei pe bulevardul Gării, din municipiul Brașov, acestea i-ar fi sustras suma de aproximativ 76.000 de euro și bijuterii din aur.

Potrivit poliției, bărbatul ar fi fost abordat de două femei, care i-ar fi propus să întrețină relații sexuale. Acceptând oferta, bărbatul s-ar fi deplasat împreună cu cele două femei într-un loc retras, din proximitatea Gării Brașov, unde a fost determinat să consume băuturi alcoolice până la inconștiență.

„După ce și-ar fi revenit, bărbatul a constatat faptul că din borseta pe care o purta lipsea suma de 76.000 de euro, precum și faptul că îi lipsesc bijuteriile din aur, respectiv un lanț cu medalion, brățară și inel”, a anunțat poliția. 

Conform unor surse, bărbatul din Bușteni ar fi spus polițiștilor că a venit cu trenul în Brașov să îşi cumpere un apartament. 

Una dintre femei, în vârstă de 43 de ani, a fost reținută, iar cea de-a doua, în vârstă de 20 de ani, a fost depistată ulterior, purtând asupra sa suma de aproximativ 51.000 euro. Cele două au fost reținute pentru 24 de ore.

 

Vizualizări: 823

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: