Social

Două angajări la o primărie din Gorj

Primăria Comunei Peștișani va organiza două concursuri de angajare în următoarea perioadă. Se caută șofer cu permis de categoria D, precum și inspector de specialitate în cadrul compartimentului relații publice.

Primăria din Peștișani anunță că organizează concurs de recrutare, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante de șofer.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii medii, permis de conducere categoria D, atestat pentru transportul rutier de persoane, eliberat de ARR în termen de valabilitate, să posede card tahograf și să aibă abilităţi de relaţionare-comunicare, aptitudini în luarea de decizii și evaluare.

În perioada 19-30 decembrie se pot depune dosarele urmând ca pe 4 ianuarie să aibă loc selecția acestora. Pe data de 9 ianuarie este programată proba scrisă, iar pe 11 ianuarie proba de interviu.

Tot primăria din Peștișani organizează concurs pentru promovarea în grad profesional de inspector de specialitate, gradul I, în cadrul Compartimentului pentru relații publice, informare, arhivă, monitorizare proceduri administrative din cadrul aparatului de specialitate al primarului Comunei Peștișani.

Se impun studii superioare și se cere vechime în specialitate studiilor de minim 5 ani. Depunerea dosarelor va avea loc în perioada 19-30 decembrie, iar selecția acestora se va face pe data de 4 ianuarie. Concursul va avea două probe, pe data de 9 ianuarie fiind programată proba scrisă, iar pe 11 ianuarie proba de interviu.

Vizualizări: 2,490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: