Eveniment

Două accidente cu șase răniți în același timp

Două accidente au avut loc la Scoarța sâmbătă, la interval scurt de timp unul de altul și la nici un kilometru distanță.

În primul accident au fost implicate două motociclete, fiind răniți doi bărbați și o femeie, care au fost preluați de trei ambulanțe și duși la spitalul din Târgu Jiu. Un tânăr motociclist, de 21 de ani, din Republica Moldova, a depășit o mașină și a acroșat o motocicletă condusă din sens opus de un cetățean maghiar.

Nici nu s-a terminat bine intervenția la primul accident, că la nici un kilometru distanță un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanț.

Trei răniți au fost în acest al doilea accident, fiind vorba de două femei și un bărbat, care au ajuns la spitalul din Târgu Jiu.

Potrivit IPJ Gorj, un tânăr de 25 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Scoarța, din direcția municipiului Râmnicu Vâlcea către municipiul Târgu-Jiu, a intrat în depășirea unui autoturism, iar în timpul manevrei de depășire, un conducător auto de 21 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, care circula în fața sa, a inițiat la rândul său manevra de depășire, moment în care au intrat în coliziune.

“În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a trei persoane, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 25 de ani, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, arată IPJ Gorj. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 5,873

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: