Social

Dotări de zeci de mii de euro pentru centrul recreativ-educativ de la Tismana 

Administrația locală din orașul Tismana a cumpărat diverse dotări pentru centrul recreativ-educativ din localitate. Sunt echipamente în valoare de peste 160 mii lei, adică de aproape 33 mii euro, iar banii provin din fonduri comunitare. 

Primăria Tismana a cumpărat pentru această unitate, printre altele, birouri, scaune, canapele, dulapuri, televizoare, laptopuri, jocuri de darts, table, șah, dar și echipamente pentru practicarea unor sporturi precum volei, tenis cu piciorul, minifotbal și baschet. 

Echipamentele vor fi furnizate de o societate din Târgu Jiu, care a dat asigurări că acestea vor fi livrate însoțite de certificat de calitate și cu garanție pentru minimum 12 luni de la data punerii în funcțiune.

Construirea centrului recreativ-educativ a făcut parte din proiectul de peste 720 mii euro, pentru care administrația locală a semnat în vara anului 2019 contractul de finanțare în cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, care prevedea și modernizarea unui drum în lungime de circa 550m, dar și amenajarea unui teren de sport multifuncțional.

Vizualizări: 771

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: