Eveniment

Dosare penale pentru trei șoferi

Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale pentru că s-au urcat băuț la volan.

La data de 15 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Motru au depistat, în trafic, un bărbat de 33 de ani, din comuna Dănești, în timp ce conducea un autoturism DJ 674 A Brătuia, având o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru au depistat în flagrant delict, un bărbat de 53 de ani, din comuna Florești, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe DC 64 A Râpa, având o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 17 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat, în trafic, un bărbat de 58 de ani, din municipiul Râmnicu-Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism DJ 665 Novaci, având o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

 

Vizualizări: 627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: