Eveniment

Doi morți după ce mașina a intrat sub un TIR defect

Două persoane și-au pierdut viața pe un drum din Dolj după ce o autoutilitară a intrat într-un TIR care era defect, pe marginea drumului.

Un TIR defect dar semnalizat pe marginea drumului a dus la un grav accident mortal în noaptea de vineri DN 56, în județul Dolj. Astfel, cele două persoane din autoutilitara care a intrat sub camionul TIR și-au pierdut viața.

Din primele cercetări la faţa locului, oamenii legii au stabilit faptul că, un bărbat, de 63 de ani, cetățean turc, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 56, în afara localității Basarabi, din direcția Maglavit către Calafat, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autocamion staţionat pe partea carosabilă, fiind defect și semnalizat corespunzător, potrivit IPJ Dolj.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 63 de ani și o femeie, tot de 63 de ani, cetățean bulgar, pasager în autoutilitară, au decedat.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Vizualizări: 2,232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: