Social

Doi diabetologi la Spitalul Județean

Doi medici specialiști diabet zaharat, nutriție și boli metabolice vor începe activitatea, săptămâna viitoare, la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Bianca Mihaela Făsui și Mădălin Dorian Braitoru au promovat, joi, concursul pentru ocuparea celor două posturi vacante din cadrul unității medicale. 

Dr. Bianca Făsui este absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, efectuând rezidențiatul la Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa” București, în Secția Clinică Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, în perioada 2018-2023. Dr Mădălin Braitoru este absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara și a urmat rezidențiatul la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara. 

„La Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, atât în Cabinetul de specialitate din Ambulatoriul Integrat, cât și în cadrul Compartimentului de DZMB din cadrul Secției Endocrinologie, vor pune în aplicare competențele medicale pentru a trata și ajuta pacienții, implicându-se activ cu dorința de a oferi un diagnostic precis și un tratament adecvat. Vor oferi cele mai bune soluții medicale și sprijinul necesar pentru o sănătate optimă”, a comunicat Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Vizualizări: 543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: