Actualitate

Doi candidați la funcția de arhitect șef al municipiului Târgu Jiu 

Două dosare de candidatură au fost depuse la concursul organizat de Primăria Târgu Jiu pentru funcția de arhitect șef al municipiului. Ambele au fost admise în urma selecției dosarelor. 

La concurs au putut să se înscrie absolvenții de studii universitare cu diploma de arhitect diplomat sau urbanist diplomat, cu o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 7 ani. Numele celor care au aplicat pentru această funcție au fost anonimizate de comisia de concurs. 

Conform planificării, candidații vor susține proba scrisă în data de 14 februarie, la sediul primăriei. Proba interviu o vor susține întru-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. 

Primăria Târgu Jiu organizează în această perioadă un concurs și pentru ocuparea postului de director executiv adjunct al Direcției urbanism și amenajarea teritoriului, în acest caz fiind depusă o candidatură, care de asemenea a fost admisă. În acest caz, proba scrisă va avea loc în 16 februarie. 

Vizualizări: 1,924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: