Eveniment

Doi bărbați jefuiți de o prostituată

Judecătoria Târgu Jiu a condamnat zilele trecute o prostituată la patru ani și 10 luni de închisoare. Aceeași pedeapsă a primit-o și iubitul ei. Cei doi sunt acuzați de furt și lipsire de libertate. Pedepsele sunt mari și pentru că au fost contopite cu cele din alte două dosare penale, judecate la Craiova și Ploiești.

La Târgu Jiu, fapta s-a petrecut în februarie 2021, când un bărbat a sunat la poliție și a spus că o femeie pe care o găzduia la locuinţa sa de o zi i-a sustras două televizoare smart, unul marca Samsung şi unul marca Sharp, creându-i un prejudiciu în cuantum de 5100 lei.

De fapt, o găzduia este un fel de a spune, pentru că o contactase prin intermediul unui site online, unde femeia postase un anunţ prin care oferea servicii sexuale contra cost. Femeia a rămas peste noapte, iar bărbatul a spus că are niște probleme personale de rezolvat dimineața, propunându-i să rămână în locuință până la 12.30, când se întoarce.

Tânăra a acceptat, timp în care a sunat un alt bărbat, care postase un anunț că vinde un telefon mobil. L-a chemat în locuința în care era și, între timp, și-a sunat iubitul proxenet să vină să fure de prin casă.

Au furat două televizoare până să vină bărbatul care vindea telefonul. Acesta a fost păcălit de femeie să rămână în cameră până verifică ea în bucătărie dacă poate contecta mobilul Iphone 12 Pro Max la laptop, dar de fapt l-a încuiat în apartament și a plecat.

Cei doi sunt în arest pentru alte fapte, sentința Judecătoriei Târgu Jiu din 17 noiembrie nefiind definitivă.

 

Vizualizări: 1,379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: