Social

Doi băieți și două fete, dispăruți dintr-un centru al Protecției Copilului

Doi băieți și două fete care locuiau într-un apartament de tip familial din Rovinari au fost dați dispăruți.

Este vorba despre Boldizsar Ștefan-Marian de 14 ani, Trăistaru Salih-Sevim de 16 ani, Pîrcălabu Sidonia-Adela de 14 ani și Păducioiu Andreea-Florentina de 15 ani.

Aceștia au plecat voluntar din apartamentul de tip familial cu scopul de a merge la școlile în care învață, însă nu s-au mai întors până în prezent la domiciliu.

IPJ Gorj a dat publicității semnalmentele și fotografiile celor patru:
Boldizsar Ștefan-Marian: Semnalmente: înălțime 1,65-1,70 m, greutate aproximativ 60 kg, ochi căprui, părul tuns scurt vopsit blond, și purta un pantalon deculoare neagră,geacă de culoare bleu marin și adidasi deculoare alba.

Trăistaru Salih-Sevim Semnalmente: înălțime 1,70-1,75 m, greutate aproximativ 75 kg, părul șaten închis tuns scurt și purta un pantalon de trening culoare neagră, geacă de culoare neagraă și adidasi de culoare galbenă.

 

Pîrcălabu Sidonia-Adela Semnalmente: înălțime 1,50-1,55 m, greutate aproximativ 55 kg, părul negru lung până peste umeri și purta un pantalon de blue jeans albastri, geacă de culoare gri cu glugă si puf, iar in picioare adidas de culoare neagră.

Păducioiu Andreea-Florentina Semnalmente: înălțime 1,55-1,60 m, greutate aproximativ 60 kg, părul vopsit roșu lung și purta un pantalon de blue jeans culoare închisă, un hanorac cu glugă și adidas culoare roz.

“Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la identificarea minorilor sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție", este apelul IPJ Gorj.

actualizare: Cei patru adolescenți din Rovinari, dați dispăruți, au fost găsiți, marți. Aceștia se aflau în Bengești-Ciocadia și nu au fost victimele vreunei infracțiuni, a transmis Poliția.

Vizualizări: 1,548

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: