antiVirale

Dispar programe importante din aplicația Digi, din cauză de… concurență

Vești proaste pentru abonații Digi Online. Digi Online este o aplicație pe care abonații Digi o pot accesa pentru a vizualiza peste 90 de canale în mediul virtual.

Grila de posturi conține canale de știri, desene animate, filme și nu numai. În ciuda faptului că grila numără câteva zeci de programe, abonații Digi nu pot viziona Pro TV, Antena 1, Antena 3 și Prima TV, printre cele mai urmărite posturi de televiziune din România.

În spatele acestui lucru stă o strategie pusă la punct de Digi în încercarea de a-și atrage și mai mulți telespectatori și abonați. Din dorința de a nu promova alte posturi TV din aplicația sa și de a nu difuza concurența, compania a renunțat la cele mai cunoscute posturi TV din țară.

În prezent, DIGI 24 este unul dintre cele mai urmărite canale de știri din România, astfel că un simplu calcul arată că ar fi promovat concurența și implicit ar fi avut de pierdut. De asemenea, un alt motiv pentru care cunoscutele posturi TV nu mai apar în grila Digi Online este faptul că RCS&RDS nu a ajuns la un comun acord cu acestea în ceea ce privește costurile de licență.

 

Vizualizări: 903

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: