Actualitate

Discuțiile despre noua lege a pensiilor vor continua și cu reprezentanții Comisiei Europene

Sindicaliștii din cadrul Complexului Energetic Oltenia își vor expune amendamentele Ministrului Muncii, astfel încât minerii și energeticienii să se bucure în continuare de reducerea vârstei de pensionare cu 13 ani.

Prima întrevedere de acest gen ar urma să aibă loc miercuri, urmând ca apoi, situația să fie analizată și de reprezentanții Comisiei Europene.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, spune că astfel de dezbateri trebuie să fie tratate foarte serios, iar o decizie în favoarea angajaților companiei energetice urmează să fie luată la cel mai înalt nivel.

„Va avea loc întrevederea de la Ministerul Muncii pentru a discuta amendamentele pe care sindicatele din Complexul Energetic Oltenia le-au întocmit, astfel încât, să putem discuta în mod concret și real, posibilitatea de introducere în noua lege a pensiilor. Mai multe discuții o să fie purtate după ziua de miercuri, pentru că este normal ca un subiect de o asemenea importanță pentru salariații din cadrul CE Oltenia și nu numai, trebuie purtate la cel mai înalt nivel pentru ca și Comisia Europeană și Guvernul României să ia cea mai bună decizie. Avem un început de lege și toate aspectele semnalate de liderii de sindicat o să fie analizate”, a declarat președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

 

Vizualizări: 2,260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: