Actualitate

Directori pe patru ani la liceele din Gorj

Inspectoratul Școlar Județean Gorj a publicat lista cu cei care au câștigat concursurile de directori la liceele din județ. Vorbim de directori cu mandate de patru ani, care își vor începe activitatea la jumătatea lunii ianuarie.

Colegiul Economic “Virgil Madgearu” din Târgu Jiu va fi condus de Marius Badea - director, Sorin Dobrescu - adjunct. La Colegiul Național “Ecaterina Teodoroiu”, director cu concurs este Minodora Paliu Murgan.

La Colegiul Național “George Coșbuc” din Motru, director în următorii patru ani va fi Ana Daniela Mustață.

La Colegiul Național “Spiru Haret” din Târgu Jiu rămâne director Flavius Boian, iar adjuncți vor fi Cristina Cosma și Elena Găvan.

Nici la Colegiul Național “Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu nu sunt schimbări, director rămâne Cristina Goanță, iar adjunct cu concurs va fi Bogdan Rădulea.

La Colegiul Tehnic “General Gheorghe Magheru”, director pentru patru ani va rămâne Marius Buzera, la Liceul “Gheorghe Tătărescu” din Rovinari concursul a fost câștigat de Alexandru Dolcescu, iar la Liceul Auto “Traian Vuia” din Târgu Jiu, director cu concurs este Liviu Udrescu.

Director la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu este Maria Claudia Petroniu, iar adjunct Simona Elena Rovența.

La Liceul Energetic din Târgu Jiu, director este Antoaneta Butoarcă, la Liceul Mătăsari - Vasile Iliescu director și Aneta Udriștoiu adjunct, la Liceul Tehnologic “Constantin Brâncuși” din Peștișani - Georgiana Sichitiu director, la Liceul Tehnologic din Bîlta - Ionel Cosmin Popescu director și Daniel Giorgi adjunct.

Liceul “Henri Coandă” din Târgu Jiu va fi condus de Marius Scorei director și Adriana Costreie adjunct, Liceul Tehnologic “Ion Mincu” din Târgu Jiu de Leontin Hăinaru director, Liceul Tehnologic Baia de Fier de director Dana Simona Tubăceanu, iar Liceul Tehnologic Bâlteni de director Smărăndița Copaci și adjunct Adela Lavinia Vuc.

La Liceul Tehnologic Bârsești, conducerea va fi asigurată de Maria Dabelea - director și Daniela Șcheau - adjunct, la Liceul Tehnologic Bustuchin rămâne director Irinel Spiridon, iar la Liceul Tehnologic nr. 2 Târgu Jiu, directori vor fi Cosmin Berca și Codruța Bîzocu.

Conducerea Liceului Tehnologic Roșia Jiu din Fărcășești va fi asigurată de Liliana Bugă - director și Ionel Cîrstea - adjunct, iar la liceele tehnologice concursurile au fost câștigate de Ileana Ceche - Stoina, Mihai Istrate - Țicleni, Valeria Neamțu - Tismana, Liviu Sgaibă - Turburea, Oana Șandru - Turceni.

La Liceul Teologic din Târgu Jiu, adjunct cu concurs va fi Manole Cristinel Raica, la Liceul Teoretic “Tudor Arghezi” din Târgu Cărbunești este director cu concurs Aurora Novac, iar la Liceul Teoretic Novaci concursul a fost câștigat de Alina Ramona Țicu.

Mai sunt și directori de licee și colegii numiți prin detașare, acolo unde posturile nu au fost ocupate prin concurs. Vorbim de cinci posturi de director, la Liceul de Arte din Târgu Jiu - Daria Haidău, la Liceul “Mihai Viteazu” din Bumbești Jiu - Nicolae Diaconu, la Liceul Tehnologic Motru - Elena Dreghici, la Liceul Tehnologic Roșia de Amaradia - Ștefan Niculescu, la Liceul Teologic Târgu Jiu - Cristi Ștefan Vătafu, dar și de mai multe posturi de adjunct.

Vizualizări: 2,809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: