Social

Direcția Silvică Gorj încearcă pentru a treia oară să găsească pădurari. Concurs!

Angajarea de pădurari s-a dovedit a fi o misiune dificilă pentru administrația Direcției Silvice Gorj. Două concursuri a organizat instituția în ultima perioadă pentru numeroase posturi de pădurari, cu recrutare din sursă internă, dar și externă, dar mare parte au rămas neocupate. Candidați au fost, dar nu au reușit să promoveze proba scrisă. 

Astfel, Direcția Silvică Gorj organizează un nou concurs pentru cinci posturi de pădurar, la care pot să se înscrie angajați ai unității, dar și din afara acesteia. Angajarea este pe perioadă nedeterminată, posturile fiind disponibile în cadrul ocoalelor silvice Târgu Jiu și Tismana. 

La concurs pot participa absolvenți ai învățământului liceal tehnologic sau ai învățământului profesional tehnic, cu calificări în domeniul silvicultură. De asemenea, trebuie să aibă gradul profesional minim de pădurar debutant, atestat pentru exercitarea profesiei de agent de securitate sau pază, precum și certificat de absolvire a unui curs de instruire teoretică și practică în domeniul armelor și munițiilor.

Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse până în data de 21 noiembrie, la secretariatul Direcției Silvice Gorj. Concursul se va desfășura la sediul instituției, în data de 24 noiembrie. 

 

Vizualizări: 912

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: