Social

Târgu Jiu: Mese noi pentru comercianții din Piața Centrală 

Noi tarabe vor fi montate în Piața Centrală din Târgu Jiu. Primăria a cumpărat 90 de mese metalice pentru sectorul agricol, cu două compartimente și uși individuale. Pentru această achiziție, administrația locală va plăti 265.500 lei. 

Noile mese au fost achiziționate de la Uzitmet Industry SRL din Rovinari. Achiziția a avut la bază o solicitare a societății Edilitara Public SA, care administrează piețele din municipiu. 

Reprezentanții comercianților din Piața Centrală au solicitat dotarea sectorului cu mese metalice, cu blat de marmură sau de mozaic, motivând că mesele din fibră puse la dispoziție de firma primăriei nu prezintă rezistență raportat la greutatea produselor pe care aceștia le expun spre comercializare. 

”Mesele vor fi de culoare albastră, suprafața de expunere 2 m, compartimentate în 2 încăperi egale. Tabla utilizată va avea o grosime de 2mm. Societatea noastră va pune la dispoziție blaturile existente în vederea încorporării acestora”, scrie în documentul emis de conducerea Edilitara Public SA, atașat caietului de sarcini aferent achiziției. 

Vizualizări: 2,218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: