Ultima oră

Dică pleacă de la FCU. Cine urmează!

Tehnicianul Nicolae Dică şi-a reziliat contractul cu FC U Craiova 1948, după o lună de la numire, a anunţat, sâmbătă, clubul craiovean pe contul de Facebook.

„Clubul nostru şi antrenorii Nicolae Dică şi George Cotigă au încheiat de comun acord contractul de colaborare. Mulţumim pentru efortul depus şi mult succes în continuare!”, este anunţul clubului craiovean.

De la sosirea la FC U Craiova, Nicolae Dică a înregistrat trei eșecuri: contra lui Sepsi (0-1), U Cluj (3-4), FC U Craiova (3-4) și două victorii: cu FC Botoșani (1-0) și FC Voluntari (3-1).
 
Adrian Mititelu are deja trei variante pentru postul de viitor antrenor al oltenilor pe care le va analiza cât mai rapid.

Sursele ProSport susțin că pe lista finanțatorului se află Emil Săndoi, fostul selecționer U21 al României, Viorel Moldovan, fostul component al Generației de Aur, și Nicolo Napoli, care a avut deja nouă mandate ca principal în Bănie.

Aceleași surse susțin că lui Mititelu i-a fost propus și Eugen Neagoe, dar acesta are dezavantajul de a fi pregătit marea rivală din oraș, echipa lui Mihai Rotaru, și ar însemna un risc în relația și așa aproape inexistentă cu fanii din Peluza Sud ’97.

Vizualizări: 484

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: