Social

Dezamăgire mare la Craiova după trei înfrângeri consecutive

Adrian Mititelu nu a trecut încă peste eșecul din meciul FC U Craiova -Universitatea Cluj, scor 3-4, acesta fiind al treilea eșec consecutiv al echipei sale.

Demoralizat din cauza modului în care a pierdut formația pe care o finanțează, Mititelu a anunțat că ar dori să mai aducă jucători, pentru a întări lotul. Finanțatorul oltean s-a arătat extrem de dezamăgit de începutul de campionat cu 3 înfrângeri din 3 meciuri.

”A fost un meci nebun, dar cel mai rău pentru noi. Nici acum nu mi-am revenit, nu pot să cred că s-a scris astfel scenariul de astăzi. Eram foarte optimist înainte de joc, îmi doream să câștigăm meciul și uite că s-a întâmplat nenorocirea!

Avem un început de campionat pe care nu l-am anticipat nici în cele mai negre scenarii. Normal că mă îngrijorează, mi-au tăiat toate aripile și speranțele. Am sperat altceva, ne-am propus altceva.

Nu pot să accept așa ceva, când am întors scorul puteam fi sigur că nu se mai întâmplă nimic. Este o seară neagră, suntem departe de ce ne-am propus”, a concluzionat Mititelu după ce echipa lui a fost învinsă acasă de clujeni. 

 

Vizualizări: 477

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: