Ultima oră

De ce a mers la poliție un șofer beat

Un şofer din Brăila, care a condus băut şi cu permisul suspendat, a mers la poliţie să reclame că a lovit cu maşina o pasăre.

În ciuda gestului civic de apreciat, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis, au informat luni, 4 aprilie, reprezentanţii IPJ Brăila.

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, s-a prezentat la sediul Poliţiei oraşului Ianca să reclame că, în timp ce conducea autoturismul pe DN2B, în afara localităţii Mircea-Vodă, a lovit o pasăre, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale.

"Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibaţie alcoolică de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat",se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brăila.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

 

 

Vizualizări: 1,117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: