Politică

Prefectul Cristina Cilibiu vrea să facă echipă cu Iordache în PNL

Noul prefect de Gorj, Cristina Cilibiu, anunță că va reintra în PNL, partid din care a plecat acum câteva săptămâni, când a demisionat din postul de primar al orașului Turceni.

Mai mult, Cilibiu îl invită în partid pe senatorul Ion Iordache, plecat anul trecut din PNL în formațiunea condusă de Ludovic Orban, Forța Dreptei.

„Mă întorc în PNL Gorj, am relații foarte bune cu toți colegii liberali, am ținut legătura cu majoritatea lor și îmi doresc să fiu factorul de echilibru în organizația PNL Gorj. Senatorul Ion Iordache este un om de dreapta prin definiție. Îmi doresc să revină în PNL și să facem echipă, să aducem oameni din afara partidului și să-i capacităm pe cei din interior în așa fel încât să putem câștiga orice alegeri”, a transmis Cristina Cilibiu.

Aceasta a ținut să explice oarecum faptul că sunt doar câteva săptămâni de când a demisionat de la Primăria Turceni, invocând faptul că vrea liniște și mai mult timp cu familia, iar acum acceptă un post mult mai solicitant. “De aproximativ doi ani locuiesc în Târgu-Jiu, făceam zilnic naveta la Turceni, stăteam 3 ore în mașină în fiecare zi. Pe de altă parte, nu mi s-a părut corect față de comunitatea la care țin atât de mult să fiu primar la Turceni, dar să locuiesc în Târgu-Jiu. Am plecat având convingerea că o să am ocazia să mă implic într-un proiect nou pentru județul Gorj. Recunosc că nu mă așteptam să apară această propunere atât de repede”, spune Cristina Cilibiu.

Primarii au obligația să aibă domiciliul în localitatea pe care o conduc, astfel că afirmația Cristinei Cilibiu, cum că a locuit în ultimii doi ani în Târgu Jiu, este neinspirată.

Fostul primar al orașului Turceni, Cristina Cilibiu, a fost numită prefect de Gorj. Decizia a fost luată în ședința de miercuri a guvernului. Cristina Cilibiu îi va lua locul lui Marcel Iacobescu.

Vizualizări: 3,157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: