Ultima oră

Spectacol pentru copii, la teatrul din Târgu Jiu. Intrarea este liberă!

Micii iubitori ai teatrului, dar și cei mari, sunt invitați vineri, 1 aprilie, la un spectacol în premieră oferit de actorii Teatrului de Păpuși ”Pinocchio”, din cadrul Școlii Populare de Arte ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. 

 

Este vorba de premiera spectacolului ”Băiatul și vântul”, o poveste regizată de actrița Cornelia Diaconu. Din distribuție fac parte actorii păpușari: Adelina Popescu, Daniela Rednic, Andreea Maria Urlan și Alina Mornea. 

 

Spectacolul va începe la ora 12.00, la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.  

Intrarea la spectacol este liberă, dar locurile sunt limitate.  ”Lupta dintre bine și rău constituie tema acestei piese inspirate din folclorul poporului bulgar. Personajul principal, Băiatul, plin de naivitatea curățeniei lui sufletești–plecat în căutarea Vântului, care-i spulberase bruma de făină ce o mai avea–dă dovadă de multă stăruință și bunătate, în toate întâmplările neprevăzute ce-l întâmpină. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile! Vă așteptăm pe toți, cu mic cu mare, să vă bucurați de clipe minunate alături de trupa de păpușari profesioniști ″Pinocchio″”, au transmis reprezentanții Școlii Populare de Arte ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: