Politică

Dăianu pleacă din PNL

Directorul Societății Edilitara, Adrian Dăianu, a anunțat că părăsește Partidul Național Liberal.

Decizia sa vine ca urmare a dizolvării organizației municipale de la Târgu Jiu a partidului, la ordinul lui Ion Iordache, președintele PNL Gorj, act la baza căruia stă o justificare pe care Dăianu o considera puerilă.

"În anul 2004 m-am înscris pentru prima dată într-o formațiune politică, ca membru PNL. De atunci, am încercat să înțeleg fenomenul politic, însă nu pot spune că s-a pliat pe cererea mea. 

În anul 2016 am fost la un pas sa plec definitiv din politică, nefiind de acord să fiu părtaș la un blat evident și care încălca orice principiu liberal.

Am rămas totuși pentru omul Marcel Romanescu, care avea o altă viziune politică, viziune care a fost transferată asupra unei întregi echipe. 

In prezent sunt lângă același om, încercând să facem o politică pentru oameni, adesea delimitându-ne de unele decizii de partid. 

Până astăzi am fost prim-vicepreșdinte PNL Târgu-Jiu și cunoscând unele substraturi, nu pot să nu condamn cu fermitate decizia BPJ de dizolvare a organizației municipale PNL Targu Jiu. Decizia nu are niciun gram de justificare reală și serioasă, ci mai degrabă o justificare puerilă și desprinsă dintr-un stil dictatorial, deloc echivalent cu principiile liberale. PNL Gorj pare că se întoarce în timp, un timp urât conturat de clasa politică din vechea gardă. 

Nu-mi pierd timpul cu reproșuri, dar astăzi, după aproape 20 de ani, simt ca a venit timpul sa părăsesc Partidul Național Liberal. 

Îmi place să cred că sunt suficient de capabil, astfel încât să nu îmbrățișez compromisul și să rămân înainte de toate, OM!", spune Adrian Dăianu pe contul personal de Facebook.

 

 

 

Vizualizări: 3,046

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: