Actualitate

Cursuri de digitalizare pentru salariații CE Oltenia. Înscrieri!

Salariații CE Oltenia pot urma cursuri de calificare, gratuite, în domeniul digitalizarii. Doritorii au posibilitatea să opteze pentru trei astfel de programe: competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere, operator introducere, validare și prelucrare date, precum și designer pagini web. 

”În cadrul proiectului "Dezvoltare economică prin digitalizare-ID 142508", salariații au oportunitatea creșterii abilităților și competențelor profesionale, gratuit, în afara programului de activitate, prin parcurgerea programelor de calificare în domeniul competențelor digitale”, se arată în anunțul CE Oltenia. 

Salariații vor beneficia de pregătire teoretică, dar și practică. Pentru cursul de designer web este nevoie ca aplicanții să aibă cel puțin 12 clase, respectiv minimum 10 clase pentru celelalte cursuri. 

La finalizarea programului de calificare, absolvenții vor primi certificat de calificare cu recunoaștere națională și europeană. ”Entitatea organizatorică de resurse umane din structura organizatorică din care fac parte salariații înscriși în proiect, transmite dosarele de înscriere la Direcția Resurse Umane –Serviciul Formare Profesională, până cel târziu la data de 18 .11.2022”, se menționează în anunțul societății. 

Vizualizări: 1,176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: