Eveniment

Cumplit! A tăiat capul copilului cu drujba, din greșeală

Un bărbat din judeţul Tulcea a tăiat din greşeală cu drujba capul copilului său de şapte ani care se juca şi i-a apărut în faţă.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul de 37 de ani se afla la tăiat de stuf cu drujba. La un moment dat, în faţa sa a apărut fiul său, în vârstă de şapte ani, care se juca. Bărbatul s-ar fi speriat și ar fi scăpat controlul asupra drujbei, care i-a tăiat gâtul copilului.

Medicii chemaţi la faţa locului nu l-au putut salva, fiind declarat decesul. ”În după-amiaza de 16 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin au fost sesizați cu privire la producerea unui incident pe raza localității Turcoaia din județul Tulcea.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Turcoaia, județul Tulcea, în timp ce tăia cu un motofierăstrău mecanic, tip drujbă, stuf la stâna de animale situată în aceeași localitate, pe fondul neatenției, l-ar fi atins pe fiul său, în vârstă de 7 ani cu motofierăstrăul funcțional în zona gâtului.

În urma leziunilor provocate, echipajul de ambulanță sosit la fața locului a declarat decesul minorului”, a transmis IPJ Tulcea.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul Judecătoriei Măcin care a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Vizualizări: 9,572

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: