Eveniment

Mașină de poliție implicată în accident

O autospecială de poliţie şi un autoturism au fost implicate, miercuri, într-un accident rutier produs pe DN 6, între Drobeta Turnu Severin şi Strehaia. 

Poliţistul aflat la volan şi şoferul autoturismului au fost transportaţi la spital.

Din primele date, autospeciala poliției ar fi pătruns pe contrasens și a lovit mașina. Polițiștii se aflau în misiune și aveau pornite semnalele acustice și sonore pornite, dar nu ar fi avut vizibilitate în momentul efectuării manevrei. 

Update: ”Astăzi, 16 noiembrie, ora 09.46, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost sesizat de un bărbat cu privire la faptul că pe DN 6, în afara localităţii Balota, s-a produs un accident rutier, fiind implicată o autospecială de poliţie. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi Serviciului Criminalistic, care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat, de 36 de ani, din oraşul Strehaia, în timp ce conducea autospeciala de poliţie, fiind în timpul serviciului, pe DN 6, în afara localităţii Balota, a efectuat manevra de depăşire şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un alt bărbat pe celălalt sens de mers”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Vizualizări: 1,934

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: