Actualitate

Cum stă CEO cu stocurile de cărbune

Circa 500 de mii de tone de cărbune se găsesc la ora actuală în depozitele Complexului Energetic Oltenia. Informația a fost făcută publică de Daniel Burlan, în prezent director de vânzări în companie.

“Avem stocuri. La 1 noiembrie, avea undeva la 600 de mii de tone. Mai puțin decât anul trecut pentru că atunci am avut și Craiova II luată în calcul. Acum stocul e de peste 480 de mii de tone. În jur de 400 de mii sunt în termocentrale. În fiecare zi, datorită mișcărilor de producție și livrări, cu consumurile din termocentrale, se actualizează zilnic stocurile”, a declarat, la Tele 3, Daniel Burlan care ocupă acum postul de șef al Direcție Ofertare – Vânzare din CEO.

În prezent, CE Oltenia funcționează cu trei grupuri jumătate: două grupuri la Rovinari, unul la Turceni și un cazan la Ișalnița.

Anul viitor, nu vor fi probleme cât privește fronturile de lucru, mai adaugă Burlan: “Toate carierele au asigurate fronturile de lucru. S-a emis hotărârea pentru Roșia, pentru scoaterea din domeniul silvic”.

Vizualizări: 2,420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: