Politică

Cum se face economie la buget într-o comună din Gorj

Bugetul tot mai mic îi face primarii din județ să apeleze la măsuri de reducere a cheltuielilor făcând economie acolo unde se poate, la apă, la iluminat, la combustibil și chiar și la personalul auxiliar. 

La Primăria Turburea primarul Ion Bîrcă spune că a redus la maxim cheltuielile și s-a renunțat chiar și la femeia de serviciu, angajații făcându-și singuri ordine în birouri, la finalul programului.  

„Cred că fiecare primar știe ce trebuie să facă, pentru că asta e situația. Sunt multe lucruri pe care le-am redus și noi, adică strângem cureaua la limita posibilităților. La Primăria Comunei Turburea noi nu avem femeie de serviciu și fiecare își face curățenie la locul unde muncește”, a explicat edilul care are și alte exemple de tăieri unde s-a făcut economie la buget: „Mai reducem și din combustibil și din iluminatul public, facem economie la apă, nu mai lăsăm pompele să meargă. Sunt multe lucruri pe care le reducem la maxim”.

Ion Bîrcă a luat măsuri și pentru a responsabiliza fiecare om din comună asupra a ceea ce trebuie să facă pentru a se face economie.

 

Vizualizări: 924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: