Anchetă

Cum riscă un director liberal din CEO să dea cu subsemnatul

Tandemul Cosmin Trufelea-Delia Chircă, o poveste urâtă care aruncă o umbră mâloasă asupra oamenilor cinstiți din Complexul Energetic Oltenia. Ca și când nu ar avea destule probleme (doamna Delia nu este alta decât soția directorului șpăgar de le SE Rovinari cu control judiciar dispus de procurori, menținut în funcție de directoratul integru și necorupt care conduce CEO), Delia Chircă a devenit și mâna lungă și lacomă a domnului Trufelea, membru în directoratul CEO.

 

E un fel de fată în casă care execută fără discernământ și, de cele mai multe ori, fără profesionalism, toate nevoile izvorâte din caracterul îndoielnic și etica de viață a acestui personaj promovat cu nepăsare de domnul Plaveti (ca și când ar vrea să arate lumii că așa sunt toți în CEO, ca domnul Trufelea, un om slab pe toate părțile omenești, însă cu o nevoie de răzbunare mare).

Deși este evident pentru orice om de bun simț, dar mai ales pentru un manager interesat de calitatea serviciilor și a imaginii pe care un om ca Delia Chircă le proiectează asupra activității CEO, că doamna cu pricina nu poate reprezenta firma dintr-un post de conducere care se ocupă exact cu afacerile soțului, ea este menținută în acest post dintr-un motiv evident, am zice noi și anume:

Domnul Plaveti, a cărui misiune în Gorj este să închidă mineritul în cel mai scurt timp și în cel mai ostil mod cu putință, prin acțiunile pe care le face, de denunțător în primul rând, trimite mesaje la București și Bruxelles că aici nu există oameni de calitate, fiind corupți și ușor de manipulat, o discreditare pe care oamenii care au muncit o jumătate de secol aici nu o merită și ar trebui sancționată grav de cei care au mai rămas să tragă jaluzelele și să deschidă porțile OMV și mai știm noi cui!

În demersul ticălos pe care îl are de făcut, domnul Plaveti are nevoie de un minimum de aliați, care s-au ales ca bobul de neghină din grâu, o mână de oameni care sunt dispuși să facă orice nemernicie pentru posturile în care domnul Plaveti îi ține, cu superioritate vădită, neinteresați de felul în care dispare activitatea care a dat de mancare peste 50 de ani județului nostru, inclusiv lor, puțintei la creier și cu orgoliu uriaș, vorba proverbului ”dacă nu e minte, macar aroganță să fie, cât de multă....”.

Dintre aceștia, se detașează binișor domnul Trufelea, căruia domnul Plaveti îi lasă și niște jucării mai interesante la îndemână, ca să fie impresia de utilitate cât mai autentică. Îl lasă să dispună, prin doamna Delia Chircă, de felul în care se finalizează anumite licitații (utilaje, transport salariați și altele), de care este interesat îndeaproape domnul Trufelea, un cunoscut PNL-ist declarat. Așa se explică de ce doamna Chircă este menținută pe post, în ciuda legii și a celor știute de tot poporul, denunțătorul soțului fiind însuși domnul Plaveti, pe care nu știm cum îl poate privi în ochi și viceversa!

Așadar, pentru cei interesați, vă recomandăm să urmăriți cu atenție relația de colaborare dintre cei doi, Trufelea-Chircă, presiunile pentru câștigarea licitațiilor de către anumite firme dictate de premiantul clasei, obediența cu care Delia Chircă execută toate ordinele, chiar și cu încălcarea legii și multe altele, gafele fiind foarte cunoscute de oamenii care lucrează acolo cu groază și uimire neîncetată pentru cât de jos au ajuns unii pentru....nici măcar nu se știe pentru ce, poate din vocație!

Având în vedere că domnul Plaveti este deja în branșă, să înțelegem că următorul denunț va fi împotriva omului cu jucării (cuplul Trufelea-Chircă soția)?

Vizualizări: 3,615

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: