Anchetă

Acuză mizerii electorale la Târgu Jiu

Municipalitatea anunță că va urmări imaginile de pe camerele de supraveghere ca să găsească vinovatul, dar și pe cei care l-a trimis. Asta pentru că, susține primarul Marcel Romanescu, vandalizarea nu e o coincidență. Vine în ultima săptămână de campanie și edilul e convins că totul e dirijat de contracandidații săi.

 

Marcel Romanescu a transmis că locul de joacă din zona Lido a fost vandalizat pentru a se fabrica un nou subiect care să genereze atacuri asupra primăriei și edilului. Primul strat de tartan a fost distrus și leagănele au fost rupte.

„Mizeriile din campanie continuă. Indivizi fără scrupule, sclavi ai unor interese obscure, trimiși să facă rău comunității pentru ca alții să fotografieze și să se văicărească pe rețelele de socializare, în postări sponsorizate. Semafoarele și locurile de joacă sunt obiectivele cele mai vizate. 

Locul de joacă de la Lido a fost vandalizat noaptea trecută. Piulițele șuruburilor care susțin acoperișul complexului de tobogane au fost găsite pe jos, primul strat de tartan a fost distrus, leagănele au fost rupte. Avem și martori care au văzut cum niște indivizi s-au urcat cu picioarele pe tiribombe și au încercat să le rupă. Și un semafor a fost vandalizat în zona ROSTRAMO. Verificăm camerele de supraveghere pentru identificarea vinovaților și a celor care i-au trimis”, e mesajul transmis de primarul Marcel Romanescu.

Date fiind condițiile, va fi sesizată Poliția pentru a se stabili vinovații, urmând a se demara demersurile pentru recuperarea prejudiciilor. 

Vizualizări: 2,717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: