antiVirale

Cui revine palmaresul Universității Craiova după proces!

FC U Craiova a primit o lovitură în războiul pe palmaresul Universității Craiova pe care îl avea cu CS U Craiova la Curtea de Apel Timișoara.

Judecătorii din Timișoara au decis ca CS U Craiova să folosească palmaresul sportiv al Universității Craiova în mod exclusiv.  Decizia nu este definitivă și mai există cale de atac la Curtea de Apel Timișoara pe care FCU Craiova o poate folosi în următoarele 30 de zile.

Decizia luată de Curtea de Apel Timișoara:  „Respinge apelul formulat de apelantul-intervenient accesoriu CLUB SPORTIV U CRAIOVA SA. Admite apelul formulat de apelantul-reclamant CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA împotriva sentinței civile numărul 149/23.05.2017 pronunțat de Tribunalul Dolj în dosarul nr. 11665/63/2014**.

Schimbă în parte decizia apelată în sensul că admite în parte acțiunea formulată de reclamantul CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA în contradictoriu cu pârâta FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA prin lichidator judiciar AGENȚIA DE INSOLVENȚĂ S.P.R.L. și constantă că reclamanta deține dreptul de proprietate asupra palmaresului sportiv al echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova și a tuturor derivatelor acestuia, precum și dreptul de a utiliza în mod exclusiv în scopuri comerciale și sportive palmaresul echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova și toate derivatele acestuia. 

Menține în rest dispozițiile sentinței apelate. Cu recurs, în 30 de zile, de la comunicare, care se va depune la Curtea de Apel Timișoara. Pronunțată la data de 10.07.2023, prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefa instanței”.

Decizia de la Timișoara vine după ce Universitatea Craiova a cerut în instanță recunoașterea faptului că deține întregul palmares al clubului din 1948 până în 1991.

Vizualizări: 520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: