La modă

Cu ce se ocupă Gina Pistol după ce a renunțat la televiziune

Gina Pistol a revenit pe micul ecran după naștere dar prezentatoarea „Chefi la cuțite” a făcut un anunț surprinzător, dezvăluind că simte nevoia unei schimbări importante în viața sa. 

Sezonul 11 al show-ului culinar de la Antena 1 va fi ultimul pentru ea dar vedeta nu va renunța la muncă. Viața Ginei Pistol s-a schimbat complet, așa cum se întâmplă în cazul oricărei mame, după venirea pe lume a micuței Josefine. Vedeta a renunțat mai întâi la proiectul „Asia Express”, conștientă că nu ar putea niciodată să stea departe de fiica sa pentru perioade atât de lungi, revenind pe micul ecran pentru sezonul cu numărul 10 al show-ului culinar „Chefi la cuțite”.

Acum, admiratorii ei au primit o veste nu tocmai plăcută, Gina Pistol anunțând că a decis să se retragă din televiziune pentru a putea dedica mai mult timp familie sale, în special fetiței.

Chiar dacă n-o să mai apară pe micul ecran, Gina Pistol va rămâne în continuare în spațiul public, doar că în mediul online, de unde își va obține și veniturile în viitor. Vedeta are peste 1,4 milioane de persoane care îi urmăresc activitatea pe Instagram, având numeroase contracte de promovare cu diferite companii – de la produse pentru bebeluși, produse cosmetice și de îngrijire personală, până la articole vestimentare.

Vizualizări: 622

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: