Social

Cu ce echipă poate juca Vulturii Fărcăşeşti în cupă!

Câștigătoarea Cupei României Gorj, decisă în urma meciului de sâmbătă de la Bustuchin, ar putea juca în faza regională a competiției cu o echipă din Mehedinți, Caraș-Severin, Hunedoara, Arad sau Timiș.

Vulturii Fărcășești așteaptă acum stabilirea adversarului din faza regională a Cupei României, după ce s-a impus sâmbătă în finala Cupei României Gorj, în fața celor de la Jiul Rovinari. 

„În funcție de ceea ce vor decide sorții, adversari ne pot fi echipe din: Mehedinți, Caraș-Severin, Hunedoara, Arad și Timiș. Vom trata în continuare această competiție cu respect și seriozitate, sperând să facem o figură cât mai frumoasă. Vulturii înseamnă familie, devotament și unitate! înainte!”, a anunțat câștigătoarea cupei referitor la următoarea fază a întrecerii.

Meciul din finala județeană a cupei dintre Vulturii Fărcășești și Jiul Rovinari s-a încheiat cu scorul de 4-3, după executarea loviturilor de departajare, fiind egal, 0-0, după 90 minute de joc. „Felicitări ambelor echipe, succes câștigătoarei, Vulturii Fărcășești, în următoarea fază a ediției, cea națională”, a transmis AJF Gorj care a felicitat câștigătorii.

 AJF Gorj a acordat plachete de mulțumire cu ocazia acestui meci pentru Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj, pentru sprijinul acordat mișcării fotbalistice gorjene și primarului Ion Ciocea, de la  Bustuchin, pentru organizarea finalei Cupei.

Cu această ocazie, AJF Gorj a premiat toate echipele clasate pe locurile 1-3 in toate campionatele județene organizate de aceasta, inclusiv campionatele de juniori recent încheiate.

Vizualizări: 909

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: