Eveniment

Turist de 21 de ani, împușcat în picior!

Un incident armat a avut loc vineri în stațiunea Vama Veche, unde un turist de 21 de ani a fost împușcat în picior. 

Tânărul turist, în vârstă de 21 de ani, a fost împuşcat în picior, vineri, de un bărbat de 50 de ani, evenimentul având loc într-un camping din Vama Veche. Ulterior evenimentului, bărbatul de 50 de ani a ameninţat că se sinucide, fiind chemat un negociator.

Potrivit unor surse judiciare, conflictul ar fi izbucnit după ce un grup de tineri asculta muzica tare, iar bărbatul de 50 de ani s-a enervat.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat că polițiștii din cadrul Biroului Vama Veche - 2 Mai au fost sesizaţi, vineri după-amiază, cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, într-un camping din staţiunea Vama Veche, un bărbat de 21 de ani ar fi fost împuşcat în picior, de un bărbat de 50 de ani.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul de 21 de ani a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital", a anunţat IPJ Constanţa.

La fața locului s-a deplasat și un negociator din cadrul IPJ Constanţa, având în vedere faptul că bărbatul în vârstă de 50 de ani a ameninţat că se sinucide.

Vizualizări: 888

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: