Social

CSM Târgu Jiu, victorie importantă cu CSM București

 

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu a început cu o victorie returul din Grupa 3 Valoare a Campionatului Național. Duminică, 14 aprilie, echipa lui Vali Popescu a câștigat, pe teren propriu, scor 26-23, contra CSM București. Partida a contat pentru etapa a 6-a din G3V. Cu această victorie, CSM Târgu Jiu a acumulat 6 puncte și păstrează șanse pentru Turneul Semifinal. 

Băieții antrenați de Vali Popescu au început bine returul din Grupa 3 Valoare, cu o victorie în fața CSM București, scor 26-23, la pauză 14-12. Meciul a început într-o notă de echilibru, cu 2-2 pe tabelă în minutul 4, și 6-6, în minutul 11. Oaspeții au încercat o desprindere pe tabelă, scor 6-8, dar gorjenii au revenit rapid în joc și cu o serie de 4 goluri la rând au urcat la 13-10, în minutul 23. Juniorii CSM Târgu Jiu au mai punctat o dată pe final de primă repriză și au intrat cu două goluri avans la pauză, scor 14-12. 

În debutul reprizei secunde, oaspeții au reușit să egaleze și chiar să treacă în avantaj, scor 15-16, în minutul 29. Mai mult, bucureștenii au urcat la +3, scor 17-20. Gorjenii au revenit imediat în joc și au reșit să revină la conducere, scor 22-21, în minutul 45. Bucureștenii au restabilit egalitatea, 22-22, dar finalul de meci le-a aparținut gorjenilor, care au închis meciul la 26-23. 

Victoria împotriva bucureștenilor menține echipa din Târgu Jiu în cărți pentru calificarea în faza superioară a competiției. Vali Popescu recunoaște că echipa nu a făcut un meci strălucit, dar important este că a reușit să câștige și să se mențină în cursa pentru calificare. 

Vali Popescu, antrenor CSM Târgu Jiu Juniori 3: ”Este bine că am reușit să câștigăm azi, pentru că încă mai avem șanse de calificare și trebuie să profităm de ele. Din păcate, azi nu am reușit cel mai bun joc al nostru, dar am reușit să câștigăm și asta arată valoarea copiilor”.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu 2g, Darius Beuran, Narcis Popescu, Ianis Penescu 4g, Andrei Mornea, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete 2g, Alexandru Anghel, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu 8g, Mihnea Ciobanu 1g, Vlad Călinoiu 2g, Robert Guran 3g, Cătălin Popescu 4g. Antrenor: Valentin Popescu.

 

Vizualizări: 400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: