Social

Juniorii U19 CSM Târgu Jiu au câștigat, după un meci spectaculos, cu CSS Drobeta Turnu Severin

Băieții antrenați de Alin Poenaru și Florin Popete au câștigat, pe teren propriu, scor 4-2, contra CSS Drobeta Turnu Severin. Meciul a contat pentru etapa a 9-a și a fost ultima partidă pe teren propriu pentru echipa de junior U19 a CSM Târgu Jiu.  

Duminică, Stadionul Municipal din Târgu Jiu a găzduit o confruntare spectaculoasă între echipele U19 ale CSM Târgu Jiu și CCS Drobeta Turnu Severin. Câștig de cauză a avut echipa din Târgu Jiu, care s-a impus cu 4-2, după ce la pauză a fost egalitate, scor 2-2. Fotbaliștii pregătiți de Alin Poenaru și Florin Popete au vrut să încheie seria meciurilor de pe teren propriu, din acest sezon, cu o victorie. Au reușit acest lucru la capătul unui meci destul de greu, cu o primă repriză echilibrată, în care gorjenii au reușit să revină pe tabelă, după ce au fost conduși. Repriza secundă a aparținut echipei din Târgu Jiu, care s-a impus cu 4-2, chiar dacă oaspeții au ratat un penalty. Hattrick-ul lui Mihnea Tutunaru și golul lui Mario Țambu au adus victoria gorjenilor, la ultima reprezentație acasă din acest sezon. 

Alin Poenaru, antrenor U19 CSM Târgu Jiu: ”Astăzi cu Severinul a fost un meci greu. Am fost conduși 1-0, după care am condus noi cu 2-1. Am întrat însă la egalitate la pauză, scor 2-2. În repriza a doua băieții au ieșit mai motivați și am reușit să câștigăm. Felicitări băieților pentru determinare, ținând cont că am avut 5 jucători care au jucat fiind răciți. Am avut un portar inspirat, care la 3-2 a apărat un penalty, și un atacant inspirat Mihnea Tutunaru, care a băgat de 3 ori mingea în poartă”.

LOT CSM T RGU JIU U19: Ionuț Buță, Fabian Bălășoiu, Eduard Trăistaru, Antonio Surcel, Mihăiță Miculicean, Cosmin Detculescu, Albert Filip, Gheorghe Ciortan, Adrian Rasoveanu, Mario Țambu, Albert Cărămidaru, Mihnea Tutunaru, Ștefan Belea, Andrei Poenaru, Alexandru Lăpădat, Dragoș Blaj, Andrei Trancău, Silviu Ilinca, Mario Păunescu. Antrenori: Alin Poenaru și Florin Popete.

Vizualizări: 344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: