Social

CSM Târgu Jiu se impune fără emoții cu Dacia Mioveni 

Echipa noastră a obținut o victorie extrem de importantă în Liga Florilor. CSM Târgu Jiu a trecut de Dacia Mioveni, scor 26-19, la capătul unui meci pe care l-a dominat fără probleme. Meciul a contat pentru etapa a 12-a din Liga Florilor.

Înaintea meciului din Grupele EHF cu Costa Del Sol Malaga, CSM Târgu Jiu a obținut un succes care aduce o doză mare încredere pentru următoarele partide pe care echipa gorjeană le are de disputat, atât în Europa, cât și în Liga Florilor. 

Fetele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache a făcut un salt de două locuri în clasament, la capătul unui meci pe care l-a controlat în totalitate și pe care l-a câștigat la o diferență confortabilă, de +7 pe tabelă, care nu mai lasă loc de comentarii, scor 26-19. 

Gorjencele au avut în permanență avantaj pe tabela de marcaj. Au dat primele 4 goluri ale meciului și au avut-o, ca de obicei, pe Ekaterina Dzhukeva în zi extraordinară, cu 18 intervenții. Alexandra Gavrilă Frățilescu a dat 6 goluri pentru CSM, iar Iuliia Andriichuk, fosta jucătoare a celor de la Mioveni, a avut 5 reușite. Florența Ilie (4) și Ana Ciolan (4) au terminat pe “podiumul” marcatoarelor la oaspete.

Gorjencele se duelează, duminică, la Târgu-Jiu cu Costa Del Sol Malaga. Partida europeană începe la ora 13.00.

Liviu Andieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”A fost un meci pe care l-am controlat în totalitate. Este o victorie extrem de importantă pentru economia finală a clasamentului și pentru tot ceea ce urmează. Acum trebuie să ne recuperăm foarte repede, iar de mâine toată atenția nostra va fi îndreptată către meciul cu Malaga de duminică, de la care vrem sa obținem primele noastre puncte în grupele EHF”.

 

 

Vizualizări: 468

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: