Social

CSM Târgu Jiu a pierdut meciul trei din seria de play-out cu CSM Galați

CSM Târgu Jiu a pierdut, în deplasare, meciul trei din seria de play-out, cu CSM Galați, scor 71-87. CSM Galați conduce acum seria cu 2-1, iar baschetbaliștii CSM Târgu Jiu sunt obligați să câștige meciul 4, de miercuri, 17 aprilie, pentru a putea juca meciul decisivla Târgu Jiu. O înfrângere în meciul de miercuri ar echivala cu retrogradea, scenariu la care nu vrem să ne gândim sub nicio formă. Sperăm ca echipa pregătită de Kresimir Basic să-și găsească resursele necesare și să dea totul pentru victorie în meciul de miercuri.

Meciul din această seară de la Galați a avut două reprize distincte. Prima repriză a fost una de coșmar pentru baschetbaliștii CSM Târgu Jiu, care au pierdut primele două secvențe ale partidei. Avantajul luat de gazde în prima parte a jocului a fost decisiv în stabilirea echipei câștigătoare. Repriza secundă a aparținut gorjenilor, dar diferența la care au câștigat cele două sferturi a fost insuficientă pentru a răsturna situația pe tabelă. Pe sferturi scorul a fost 31-16, 26-20, 10-14, 20-21.  

CSM Galați a fost echipa care a câștigat meciul. S-a terminat 87-71 pentru gazde, care conduc seria cu 2-1. CSM Târgu Jiu este obligată acum să câștige meciul 4, pentru a egala situația și pentru a muta seria din nou la Târgu Jiu. Miercuri, 17 aprilie, CSM Târgu Jiu va duce una dintre cele mai grele bătălii de la înființarea echipei, bătălie pe care echipa noastră este obligată să o câștige, pentru a rămâne în lupta pentru menținere în Liga Națională.

În meciul de la Galați, Arsenije Vuckovic a fost cel mai bun marcator al grupării gorjene, cu 13 puncte. Pivotul bosniac a mai adunat și 4 recuperări și 3 pase decisive. El a fost urmat de Cameron Oluyitan, cu 10 puncte și 4 recuperări. Tot 10 puncte a strâns și David Antonescu, care a mai avut și 2 recuperări. Ethan Wright a totalizat 9 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive, fiind unul dintre cei mai buni oameni ai grupării gorjene în acest meci. Tot cu 9 puncte a încheiat meciul și Dimitrius Underwood, care a mai strâns și 3 recuperări și o pasă decisivă. Jalen Dupree a totalizat 6 puncte, 11 recuperări și un asist. Adrian Vaida a terminat meciul cu 5 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă. Gorjeanul Camil Berculescu a terminat meciul cu 4 puncte și 2 recuperări. Noam Weinberg a încheiat partida cu 3 puncte, iar Milan Luzaic cu 2 puncte. 

CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan, Dimitrius Underwood 9p, David Antonescu 10p, Noam Weinberg 3p, Milan Luzaic 2p, Ethan Wright 9p, Robert Paliciuc, Camil Berculescu 4p, Cameron Oluytan 10p, Jalen Dupree 6p, Adrian Vaida 5p, Arsenije Vuckovic 13p. Antrenorprincipal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma(preparator fizic). Claudiu Alionescu – director tehnic.

 

Vizualizări: 211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: