Eveniment

Crimă sau moarte accidentală la Dănești?

Autoritățile încă nu au stabilit circumstanțele în care s-a produs decesul unei femei de 64 de ani din satul Brătuia al comunei gorjene Dănești.

Trupul femeii a fost găsit ieri într-o grădină, mutilat de câini. S-ar fi putut crede că este o moarte accidentală, dacă proprietarul grădinii, vecinul femeii, nu ar fi fost găsit în casă, cu venele tăiate.

Acesta a fost primul indiciu că putem avea de-a face cu o crimă urmată de o tentativă de sinucidere, dar deocamdată este doar o ipoteză.

Se pare că femeia zăcea de două zile în grădină, timp în care a fost parțial mâncată de câini. O vecină s-a interesat de soarta ei, îngrijorată că nu o mai văzuse de două - trei zile, întrebându-l chiar pe bărbatul în grădina căruia a fost găsită, dar acesta a spus că nu știe nimic.

Primarul localității, Mădălin Paliță, a spus că trupul femeii era mutilat, aceasta fiind de nerecunoscut, nemaiavând față.

Femeia avea viciul consumului de alcool, ca și vecinul ei, iar cei doi se mai vizitau, spun oamenii.

Actualizare: Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au stabilit că femeia a fost ucisă de vecin. „Din materialul probatoriu administrat până în prezent rezultă suspiciunea rezonabilă că, urmare a unui conflict spontan avut la locuința sa din satul Brătuia, comuna Dănești, suspectul P.R. a lovit victima C.V. cu un corp dur în zona capului, provocându-i astfel un traumatism cranio-cerebral acut deschis care a condus la decesul acesteia. Suspectul a fost reținut preventiv“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.


 

Vizualizări: 3,393

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: