Eveniment

Crimă la Drăgotești

O bătrână din comuna Drăgotești a fost găsită decedată în casă, cu mai multe răni produse prin înjunghiere. Principalul suspect de crimă, un bărbat de 58 de ani, din Motru,, a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de omor şi violare de domiciliu.

„În după amiaza zilei de 8 mai, în jurul orelor 17.00, inculpatul C.G.R. a pătruns fără drept în curtea locuinţei persoanei vătămate R.F., situată în comuna Drăgoteşti, sat Dragoteşti, judeţul Gorj, împrejurare în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un corp tăietor înţepător, provocându-i plăgi înjunghiate toracice, iar în urma hemoragiei interne şi externe s-a produs decesul acesteia”, au precizat procurorii gorjeni.

Anchetatorii au fost anunţaţi de un vecin al victimei.

„Organele de anchetă au fost sesizate ca urmare a unui apel efectuat la SNUAU 112, de către o persoană, cu privire la faptul că vecina sa, victima R.F. a fost bătută de un bărbat pe nume Relu şi prezintă sânge în zona feţei. Echipajul  Serviciului de Ambulanţă Gorj care s-a prezentat la faţa locului a constatat decesul victimei”, au mai precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

 

Vizualizări: 926

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: