Eveniment

S-au rătăcit cu ATV-ul prin pădure

Doi tineri aflați la o plimbare cu un ATV, s-au rătăcit în zona împădurită de lângă localitatea Țicleni și au cerut ajutor la 112. Ei au fost îndrumați telefonic și le-au fost transmise coordonate GPS să ajungă în localitate, dar ATV-ul s-a defectat și n-au mai putut să-și continue drumul. 

 

"Spre locul indicat de apelant au fost trimise efective de jandarmi din Târgu-Jiu și Bărbătești precum și pompieri din Târgu-Jiu și Turceni. Ajunși în apropierea locului, jandarmii și pompierii s-au împărțit în echipe de căutare, zona fiind greu accesibilă datorită întunericului. 

     

La orele 23.45 persoanele au fost găsite de către un echipaj de pompieri, au fost preluați și coborâți în localitatea Țicleni. Aceștia nu au necesitat îngrijiri medicale și au continuat drumul spre domiciliu. 

     

Recomandăm amatorilor de drumeții, ca înainte să plece la drum, să se documenteze în prealabil cu privire la traseul pe care doresc să-l parcurgă, căi de acces, să aibă asupra lor telefon încărcat și mijloace de iluminare. Totodată să parcurgă doar trasee destinate traficului rutier pentru a evita zonele izolate și întâlnirii cu animale sălbatice", a transmis IJJ Gorj. 

Vizualizări: 1,006

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: