Eveniment

Creștere îngrijorătoare a accidentelor cu ATV-uri

Mai mulți cabanieri din Rânca și împrejurimi au accesat fonduri pentru dotarea cu ATV-uri, astfel că prezența acestora pe drumurile din stațiune a devenit obișnuită.

Din păcate, a crescut și numărul de accidente. Numai de la începutul anului au fost zece intervenții ale salvamontiștilor la accidente produse de ATV, ceea ce însemnă o medie de un accident pe zi.

Nu puțini sunt cei care conduc ATV-uri fără să aibă permis. Un exemplu a fost dat de Poliție chiar la început de an. Un tânăr de 18 ani, din comuna Coșoveni, județul Dolj, a fost depistat în trafic de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci, la data de 2 ianuarie. Acesta conducea un ATV pe DN 67 C Rânca, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Oamenii legii au efectuat cercetări şi au stabilit că vehiculul îi fusese încredințat de o tânără de 24 de ani, din aceeași localitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea unui vehicul spre a fi condus de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Vizualizări: 777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: