Eveniment

Accident provocat de un polițist grăbit

O autospecială a Poliţiei a fost implicată, luni, în localitatea Nuşfalău, într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, după ce poliţistul aflat la volan nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism.

"Luni, 9 ianuarie, la ora 14,50, la intersecţia DN 19 B cu drumul judeţean 191 D, în localitatea sălăjeană Nuşfalău, un ofiţer de poliţie din cadrul Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Nuşfalău, în timp ce conducea o autospecială M.A.I. pe direcţia Nuşfalău - Boghiş, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier 'Oprire' şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 19 ani, care se deplasa regulamentar pe direcţia Aleşd - Şimleu Silvaniei. În urma accidentului rutier, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale", se arată, într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Vizualizări: 3,584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: