Eveniment

Accident grav pe DN 64

O persoană a rămas blocată într-o autoutilitară, iar o cisternă încărcată cu sodă caustică s-a răsturnat pe DN64, la Râureni, în urma unui accident rutier produs luni, între cele două autovehicule, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Traficul rutier pe DN 64, la Râureni, în zona accidentului, a fost blocat, iar circulaţia a fost deviată pe DN67, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

"Poliţiştii din municipiul Râmnicu Vâlcea intervin la un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că s-ar fi produs o coliziune între o autoutilitară si un tir pe DN 64, în localitatea Râureni. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, urmând să fie transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", au spus reprezentanţii IPJ Vâlcea.

La locul accidentului intervin un echipaj SMURD şi alte două echipaje de pompieri cu autospeciale pentru descarcerare şi pentru stingere incendii.

Autocisterna cu sodă caustică nu prezintă fisuri şi din aceasta nu sunt revărsări de substanţe. În urma accidentului, au fost afectate reţele electrice, au mai informat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Persoana rănită este din autoutilitară şi a rămas blocată după impact, urmând să fie transportată la spital după ce va fi deblocată. 

Vizualizări: 4,831

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: