Politică

Crăete despre Doru Vișan: El e meseriaș înainte de toate

Directoratul Complexului Energetic Oltenia este nefuncțional de la începutul anului, pentru că a rămas în doi membri. Politicienii sunt cei care nu se înțeleg cum să împartă cele trei locuri vacante.

Doru Crăete a lucrat la Termocentrala Rovinari zeci de ani și face o pledoarie pe pagina de socializare pentru numirea lui Doru Vișan în Directorat. Un specialist al cărui singur păcat este că a ales să fie pesedist, culoare politică nepotrivită cu ministrul liberal din prezent.

Iată postarea interesantă a lui Crăete, care, atunci când a făcut politică, a fost liberal:

“Prima dată am auzit de Doru Vișan prin Martie 1989 când eram în pregătire ca electrician principal la camera de comandă electrică a termocentralei Rovinari. Zilnic, la ora 9.00, dacă nu mă-nșeală memoria, era o teleconferință cu toți producătorii importanți din SEN. Mi-amintesc și acum ordinea apelării: Rovinari, Turceni, Ișalnița, Craiova, Mintia, Paroșeni, Porțile de Fier și alții… Vocea lui Doru Vișan contrasta cu a altora: emana siguranță și calmitate! 

Pașii ni s-au mai întretăiat de-a lungul anilor, de la concursul pe meserii organizat de SE Paroșeni până la o întâlnire prin 2017 cerută de Sindicatul Energia Rovinari cu … Secretarul de Stat în Energie Doru Vișan pe problematica retehnologizării grupului 5 Rovinari - care nici azi nu-i gata! 

Am tot văzut în ultimul timp luări de poziție din partea unor politicieni față de faptul că Directoratul CEO a rămas în doi oameni - vai de ei că și-așa-s “nefericiți” - și vehicularea unor nume de “specialiști” care ar aduce (vorba lui Neluțu Roșca ) plus valoare în CEO! 

Băi fraților, faceți un Clasament cu specialiștii ăștia, treceți-l din oficiu pe primul loc pe Doru Vișan că așa se cuvine, trageți puternic aer în piept, lăsați vreo 4-5 locuri libere și mai puneți doi să completați Directoratul! 

Nu se poate că Doru Vișan e pesedist? Păi e pesedist că n-a avut de ales! El e meseriaș înainte de toate! Și v-o spune unul care iubește pesedeul ca pe pietricica din pantof!”.

Vizualizări: 1,426

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: