Politică

Cosmin Popescu răbufnește: Sunt surprins de cât de mult s-a degradat PNL Gorj!

Deranjați de derapajele repetate ale liderului Partidului Național Liberal Gorj, Ion Iordache, social democrații au reacționat destul de dur.

Președintele executiv al PSD Gorj, Cosmin Popescu, nu înțelege cât de mult s-a putut degrada formațiunea liberalilor de la Gorj.

Popescu spune că este interesat doar de dezvoltarea județului Gorj și îi invită pe liberali să rămână în mocirla în care se zbat. „Rămân surprins să constat cât de mult s-a degradat acest partid la Gorj, cu tradiție în România, într-un timp așa de scurt. De aici și motivele care stau la baza unor decizii în rândul membrilor de partid și, sincer, îi înțeleg foarte bine pe domnii primari și nu doar pe aceștia, când aleg să plece din PNL.

Frământările și încercările eșuate ale conducerii PNL de a crea crevase în PSD, pe modelul lor, nu își vor atinge niciodată obiectivul. Atât pe mine cât și pe domnul președinte ne preocupă doar dezvoltarea Gorjului, restul, circul ieftin de la PNL, trebuie să rămână acolo unde este, în mocirla în care se zbate. Obiectivele nostre sunt clare, îndreptate către cetățeni și îi asigurăm pe toți gorjenii că echipa PSD este mai unită ca niciodată, iar impreună vom reuși să dezvoltăm Gorjul prin toate mijloacele pe care le avem la îndemână”, a declarat Cosmin Popescu. 

 

 

Atacul lui Cosmin Popescu la adresa lui Ion Iordache vine chiar în momentul în care zeci de liberali au părăsit formațiunea politică tocmai din cauza comportamentului de moșier pe care îl are senatorul Iordache.

Vizualizări: 6,113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: