Actualitate

Cosmin Popescu îl critică pe Plaveti: Nu am avut niciodată o discuție cu domnul Plaveti!

Președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Dan Plaveti, este criticat pentru lipsa de comunicare de autoritățile județene. Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, afirmă că încearcă de un an să poarte un dialog cu Plaveti, însă fără succes. Popescu l-a invitat pe Plaveti în trecut la ședința Comisiei de Dialog Social pentru a explica Planul de Restructurare, însă bossul CE Oltenia a refuzat să participe la întrevederea respectivă.

„Eu nu am avut niciodată o discuție cu domnul Plaveti. L-am invitat la Comisia de Dialog Social să ne spună și nouă cum arată Planul de Restructurare, în aprilie. Era termen limită la 30 aprilie la care Ministerul Energiei putea să facă demersurile renegocierii acestui program și au trecut de această dată. Niciodată nu a venit. Problemele în ceea ce privește emiterea de certificate de urbanism, autorizații de construire pentru CE Oltenia, au venit alți colegi din Directorat să ne roage pentru că ei înțeleg necesitatea colaborării cu instituțiile publice locale”, a declarat Cosmin Popescu.

Glume pe seama prefectului

Cosmin Popescu a mai spus că, dacă s-ar comporta și el ca prefectul de Gorj și ar acționa abuziv și l-ar amenda pe Plaveti, poate atunci șeful CEO va veni la astfel de întâlniri. „Mi-a zis cineva de dimineață că trebuia să-l amendez cum face prefectul. Nu se pune în discuție chestiunea asta pentru că nu vreau să ajung de râsul lumii”, a mai spus președintele Consiliului Județean Gorj.

 

 

Vizualizări: 3,835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: