Eveniment

Copil găsit mort în casă

Un copil de 13 ani din comuna gorjeană Căpreni a fost găsit mort în casă duminică dimineața. Părinții l-au găsit în pat, decedat.

Au chemat ambulanța, dar era prea târziu. „La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj, care a constatat decesul minorului”, a comunicat IPJ Gorj. Polițiștii au mers la fața locului pentru a face verificări.

Copilul nu avea urme de violenţă la nivelul capului, trunchiului sau membrelor, acesta fiind transportat la Serviciului de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Localnicii spun că era un copil cu bun simț, care în seara precedentă se jucase cu alți copii și nu părea să aibă o problemă.

actualizare - IPJ Gorj a transmis următorul comunicat: "La data de 5 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina aufost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o femeie de 30 de ani, din comuna Căpreni, cu privire la faptul că l-a găsit pe fiul său de 13 ani, în pat, inconștient.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj care a constatat decesul minorului și o echipă operativă constituită la nivelul subunității care a efectuat cercetarea locului faptei. 

În urma examinării vizuale a cadavrului nu s-au observat urme de violenţă la nivelul capului, trunchiului sau membrelor, acesta fiind transportat la Serviciului de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă".

Vizualizări: 8,142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: