Social

Copiii le-au vorbit polițiștilor despre planete, polițiști le-au vorbit despre droguri

Polițiștii de prevenire și cei de siguranță școlară au continuat ieri activitățile de informare a elevilor participanți la taberele de vară organizate pe raza judetului Gorj, cu privire la riscurile din mediul online, modul de comportare ce trebuie adoptat în familie, societate sau la școală, dar și despre efectele nocive ale substanțelor psihoactive asupra organismului și calității vieții.

 

Astfel, au fost purtate discuții cu peste 40 de elevi participanți la tabăra de astronomie "Cu ochii spre cer", organizată în campusul Liceului Mihai Viteazul Bumbești-Jiu, la care au asistat cadre didactice și organizatorii taberei.

 

Elevii și polițiștii au făcut schimb de informații, astfel că, pe lângă discuțiile purtate cu scopul de a le spori siguranța,  micuții le-au împărtășit polițiștilor câte puțin din informația reținută pe parcursul taberei de vară, despre planete, stele și Pământ.

 

Ulterior, polițiștii s-au deplasat în comuna Turcinesti, unde a fost organizată tabăra "Prietenii tai", activitate la care au participat peste 50 de elevi.

 

Discuțiile au fost interactive, astfel că micuții și-au putut satisface curiozitățile prin adresarea de întrebări polițiștilor, fiind interesați să învețe cât mai multe lucruri  care să-i ajute să se protejeze de pericolele din mediul online, a comunicat IPJ Gorj.

Vizualizări: 969

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: