Social

Copiii au strâns gunoiul aruncat în stațiunea Rânca

O acțiune de ecologizare a avut loc vineri în stațiunea gorjeană Rânca, acolo unde 17 copii au luat parte la strângerea gunoaielor aruncate pe marginea drumului de către conducătorii auto.

Copiii au strâns saci de resturile găsite prin pădurile din vecinătatea cabanelor și de pe drumurile din stațiune, alături de reprezentanți ai obștii din zonă.

„Lecții de bună practică pentru 17 tineri novăceni, partcipanți la acțiunea de ecologizare a stațiunii Rânca, inițiată de câțiva localnici ai Râncii, inimoși și cu respect pentru mediu! La ecologizare au mai participat reprezentanți ai Obștii „Banca Gilortu” Novaci și câțiva tineri stabiliți la Rânca, mari iubitori de natură.

Voluntarii foarte tineri din Novaci formează un grup care de mai mulți ani monitorizează Gilortul într-o anumită zonă si merg periodic la ecologizare pe Transalpina.

Acțiunile lor au acceptul părinților, dornici a da o educație aleasă propriilor copii.

Grupul de voluntari, coordonat de profesoara Elena Basarabă, a fost însoțit de secretarul general al Primăriei Novaci, Simona Stănișel”, au transmis organizatorii acțiunii. 

Pentru munca lor, copiii au beneficiat și de câteva ore de distracție în Aventura Parc, din Rânca.

Vizualizări: 1,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: