Social

Amendați pentru tulburarea liniștii publice!

Polițiștii locali din Târgu Jiu au aplicat o serie de amenzi pentru mai mulți târgujieni care au făcut gălăgie noaptea și au tulburat liniștea publică. 

 

Unul dintre scandalagii a fost sancționat pentru că a spart mai multe sticle pe stradă.

"Mai mulți cetățeni ne-au sesizat cu privire la o persoană care spărgea sticle pe strada Popa Șapcă din municipiul Târgu Jiu. Bărbatul a fost identificat și sancționat contravențional cu amendă în valoare de 300 lei.

De asemenea, tot în data de 28 iulie 2023, polițiștii locali au constatat și alte fapte de natură contravențională, fiind dispuse măsuri în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, au anunțat cei de la Poliția Locală Târgu Jiu. 

Conform acestora, pe strada Minerilor s-a constatat constituirea unui grup format din trei sau mai multe persoane, în scopul de a săvârși acțiuni ilicite, contrare ordinii și liniștii publice și normelor de conviețuire socială, aceștia primind o sancțiune contravențională în valoare de 2500 lei. Tot pe strada Minerilor, pentru tulburarea liniștii locatarilor între orele 22,00-08,00 si 13,00-14,00 prin producerea de zgomote, în imediata vecinătate a imobilelor de locuinţe s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 1500 lei.

De asemenea, pentru servirea consumatorilor cu băuturi alcoolice în localurile publice și în afara acestora, în zilele și la orele când, potrivit dispozițiilor legale, este interzisă desfacerea după ora de închidere stabilită prin autorizația de funcționare s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 500 lei, a mai informat  Poliția Locală Târgu Jiu. 

Vizualizări: 1,326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: